Bedrijfsfinanciering aanvragen

Heeft u een bedrijfsfinanciering nodig, bijvoorbeeld voor de aankoop van een bedrijfspand, het opzetten van een nieuw concept, het financieren van voorraad, overname van een ander bedrijf?

Aanvraag proces bedrijfsfinanciering

De keuze van financieringsproduct is afhankelijk van de financieringsbehoefte. Deze gaan we eerst in overleg vaststellen. Als blijkt dar voor de aanvraag van de bedrijfsfinanciering een gedegen ondernemings, financieel en/of marketingplan nodig is stellen we dit in samenwerking met u op. Denk ook aan de jaarcijfers van eventuele voorgaande jaren. Vervolgens leggen we dit voor aan de specialisten van de diverse partijen en zorgen we dat het aanvraagproces snel maar ook gedegen verloopt.

Wij hebben jarenlange ervaring met bedrijfsfinanciering aanvragen. Door de aanvraag bij verschillende partijen te doen waar we vaker mee samenwerken vergroten we de kans op financiering. Ook crowdfunding behoort tot de mogelijkheden.

Kosten aanvraag bedrijfsfinanciering

Afhankelijk van wat nodig is voor de financiering bepalen we de kosten. Dit kan op basis van een vast bedrag zijn, maar vaak hanteren we een percentage van de leningsom. Zo betaalt u het volledige bedrag als de lening succesvol is en slechts de helft als dit niet het geval is. U kunt dit zien als een no cure no pay constructie. Daarnaast zijn we een stuk voordeliger dan de meeste tussenpersonen en partijen. Wilt u liever zelf de aanvraag doen maar ons inschakelen op onderdelen? Dat kan ook.

Wie verzorgt uw bedrijfsfinanciering?

Wie uw bedrijfsfinanciering uiteindelijk gaat verzorgen hangt van de voorwaarden van de diverse partijen af. Wij zorgen er in elk geval voor dat u voor de meest gunstige aanbieder op lange termijn kunt kiezen. En laten u ook het alternatief zien van een crowdfunding project waar gewenst. Kom alvast in contact met een van onze experts en plan een gratis 30 minuten kennismakingssessie.

 

Gratis kennismakingsgesprek

2 + 1 =